Wedstrijdverslagen

Gemiste kansen breken Juliana op

Oostrum Juliana voetbal-shoot 215 Custom

Juliana heeft zondag met 2-0 verloren van SV Oostrum. Door de nederlaag is de nacompetitie ver weg voor de ploeg van hoofdtrainer Claus Foederer. 

Lawine aan kansen

In tropische omstandigheden verliest Juliana in Oostrum omdat het in de eerste helft een lawine aan kansen onbenut laat. Vanaf het eerste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Meulendijks loopt Juliana storm richting het doel van de Limburgers. Maar de meest eenvoudige kansen zijn niet aan Juliana-spelers besteed. Achtereenvolgens Jelle Staal, Jordy de Klijn, opnieuw Jelle Staal, Camiel van Geenen (2x) en nagmaals Jordy de Klijn en Jelle Staal schieten of naast het doel of tegen de uitblinkende Oostrum-doelman op. De enige kans van de Limburgers voor rust is voor Martijn Valckx die alleen voor Juliana-doelman Sven Jacobs de bal naast het doel tikt.

Dure nederlaag

Wie dacht dat Juliana in de tweede helft de wedstrijd definitief naar zich toe zou trekken kwam vervolgens bedrogen uit want vanaf het rustsignaal voetbalde de Millse ploeg veel te passief en het was dan ook Joep Cornelissen die Oostrom van afstand op voorsprong bracht. Valk hierna krijgt Jelle Staal nog een kopkans uit een voorzet maar ook zijn inzet was een prooi voor keeper Ralph Kessels. In de 72e minuut gooit scheidsrechter Meulendijks de wedstrijd definitief in het slot want hij maakt zijn enige fout van de middag. Doelman Sven Jacobs werpt zich op de bal als spits Marwin Hermans alleen voor hem verschijnt. Hermans valt over de benen van de Millse goalie en versiert zo een penalty die hij zelf binnen schiet.

Door de nederlaag bij Oostrum zijn de kansen op de nacompetitie tot een absoluut minimum geslonken en speelt Juliana aanstaande zondag normaal gesproken haar laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen het tegen degradatie strijdende Heijen.

Wedstrijdstatistieken

Oostrum-Juliana: 2-0(0-0).

Scheidsrechter: Meulendijks uit Helmond.

Aantal toeschouwers: 250.

Scoreverloop:

58. Joep Cornelissen : 1-0.

72. Marwin Hermans : 2-0.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.