Jeugd wedstrijdverslagen

Kampioensreceptie wordt huldigingsavond

beker
De kampioensreceptie wordt in een nieuw jasje gestoken. Naast de receptie voor de kampioenen zijn er prijzen voor het meest sportieve team en het talent van het jaar!  

Deze avond gaat een echte Huldigingsavond worden, want er kan nog een aantal spelers en zelfs een heel team in de prijzen vallen.

De TC maakt deze avond Het Juliana Talent van het jaar bekend. Dit kan een heel jong talent zijn, een speler die klaar is voor de Juliana selectie of bijvoorbeeld een speler die zich het afgelopen seizoen spectaculair heeft ontwikkeld in welk team dan ook.

Daarnaast vindt de bekendmaking plaats van Het Doelpunt van het jaar. De Juliana leiders hebben een spectaculair doelpunt kunnen nomineren wat dit seizoen gemaakt is door een speler van hun team. Tijdens deze feestelijke avond zal duidelijk worden wie er met de prijs vandoor gaat voor het allermooiste doelpunt wat er gemaakt is door de Juliana jeugd.

Winnen doen we graag bij Juliana, maar alleen op een nette manier. Daarom is er voor het aller sportiefste team uit onze jeugdafdeling de Sportiviteitprijs in het leven geroepen.

De leiders en de trainers hebben aan kunnen geven waarom juist hun team in aanmerking moet komen voor deze prijs. Belangrijke zaken als respect voor de tegenstanders, de medespelers en zeker ook de scheids spelen hierbij natuurlijk een rol. Het team wat als trotse winnaar uit de bus komt, hangt een heel seizoen met een teamfoto in de kantine. Dat betekent dus dat je niet perse kampioen hoeft te worden om bij Juliana eens in het zonnetje te worden gezet! Kom dus allemaal naar de receptie/huldigingsavond om te kijken wie er met de prijzen vandoor gaan. De datum volgt tzt.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.