Wedstrijdverslagen

EWC '46 - Juliana gestaakt

EWC 46 Juliana voetbal shoot 160 Custom

De wedstrijd EWC '46 - Juliana is zondag na 53 minuten gestaakt. Indirecte aanleiding vormde een rode kaart voor Juliana-aanvaller Dave van Dommelen. Lees hier het verslag. 

Afkoelingsperiode

Onder een stralend lentezonnetje speelden de lokale blauwhemden tegen Erica Walaria Combinatie uit Well. De eerste minuten van de wedstrijd speelden zich voornamelijk rond de middenstip af. Juliana kreeg een aantal kleine kansjes. Zo was Camiel van Geenen dreigend uit een voorzet en was er een schot in de korte hoek dat eenvoudig gekeerd werd door de doelman van EWC. Beide teams deelden in het vervolg wat speldenprikjes uit, maar waren niet in staat om echt gevaarlijk te worden. In de dertigste minuut besloot scheidsrechter Azarfane echter om wat leven in de brouwerij te brengen. Na een opmerking vanuit het publiek besloot de arbiter om de wedstrijd voor 5 minuten te staken. Deze afkoelingsperiode inspireerde de tweeëntwintig voetballers niet en tot aan de rust bleef het 0-0. Alleen Rens van Lanen was met een knal van afstand nog enigszins gevaarlijk.

Gestaakt

Nadat menig supporter een bakkie pleur had gescoord bij de koffiecorner in Well kon de tweede helft van start. De tweede helft was amper op gang toen van Dommelen alleen op de keeper van EWC afging. De keeper was eerder bij de bal en een lichte botsing was het gevolg. Tot ieders verbijstering trok de scheidsrechter een rode kaart en van Dommelen moest het veld verlaten. Enkele minuten na deze rode kaart verraste de scheids vriend en vijand door de wedstrijd opnieuw te staken. Vanuit zowel Juliana als EWC's zijde was er veel ongeloof en onbegrip voor dit besluit. Ondanks een verzoeningspoging van captain Berry van Krijl (beter bekend als Boem Boem Berry) werd de wedstrijd niet meer hervat. Juliana zal dus op een nader te bepalen moment de resterende minuten moeten uitspelen. Bij winst kan het de koppositie in de derde periode bemachtigen.

Statistieken

Uitslag: 0-0 (0-0) 

Bijzonder: de wedstrijd werd na 53 minuten definitief gestaakt. 

Toeschouwers: 174

Winnend lotnummer: groen 708

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.