Seniorennieuws

Juliana 3 zoekt nieuwe hoofdtrainer

DSC 1079 Custom

Juliana 3 is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en vlagger. Ken of ben jij de geschikte kandidaat? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserve 4e klasse

Onder leiding van het succesvolle trainersduo Mark Verweijen en Edwin Nass staat Juliana 3 momenteel keurig achtste in de reserve 4e klasse, een competitie met overwegend tweede elftallen als tegenstander. Het team is op zoek naar een trainer/coach die de goede prestaties in het seizoen 2016/2017 een passend vervolg kan geven. Naast een bijzonder talentvolle en gezellige spelersgroep krijgt de nieuwe hoofdtrainer  de beschikking over een zeer uitgebreide technische staf. Enkel de positie van vlagger dient nog te worden ingevuld. Ook hier kan per direct op  wordengesolliciteerd

Heb jij een hands-on mentaliteit en wil jij komen werken in een dynamisch en enthousiast team? Ben jij het schaap met de vijf poten die op donderdagen en zondagen beschikbaar is(géén 9 tot 5 mentaliteit)? En kun je niet wachten om vanaf de zomer aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.