Wedstrijdverslagen

Geen doelpunten bij Juliana-SIOL

17 04 16 7824 Custom

Juliana is er opnieuw niet in geslaagd om van laagvlieger SIOL te winnen. Net als in de uitwedstrijd in Katwijk stond er na 90 minuten voetbal een 0-0 stand op het scorebord. 

Foto: Gerno de Haas (Voetbal-shoot

 Kostbare punten

Het is niet voor het eerst dit seizoen dat Juliana niet tot scoren komt tegen een lager geklasseerde tegenstander in de vierde klasse G. Eerder eindigden SIOL (uit), sv Oostrum (thuis), Heijen (uit) en DSV (uit) ook al doelpuntloos. Kostbare punten in de strijd om de nacompetitie. Op sportpark is het elftal van trainer Claus Foederer weliswaar continu de bovenliggende partij, maar lukt het wederom niet om tot scoren te komen. In de eerste helft krijgt Juliana twee kansen om de scoren te openen. In de achttiende miinuut zet Jelle Staal met een prima steekpass Rens van Lanen vrij voor de keeper, maar diens stiftbal verdwijnt net naast het doel van de Katwijkers. Net voor de rust geeft aanvoerder Berry van Krijl een diepe bal op Camiel van Geenen, die als hij de Siol-doelman al voorbij is de verkeerde kant opdraait en de goalie zodoende alsnog de kans geeft om redding kan brengen.

Penalty

Na de theepauze neemt het gevaar van Juliana alleen maar toe. Nadat Jordy de Klijn een bal net voorlangs schiet en een volley van Jelle Staal na een prachtige voorzet van Ruud Relou in het zijnet verdwijnt, is het Melvin de Klijn die alleen op het Katwijkse doel afgaat. De keeper haalt de Millse spits onderuit en de scheidsrechter kan niets anders doen dan naar de strafschopstip wijzen. Helaas schiet aanvoerder Berry van Krijl de penalty tegen de doelman op. Even later kruipt Juliana door het oog van de naald als een vrije trap van SIOL tegen de paal belandt. De laatste kans is voor Juliana. In de slotfase krijgt Rens van Lanen nog een vrije schietkans, maar opnieuw komt de SIOL-doelman als winnaar uit de strijd.

A.S. zondag speelt Juliana weer thuis, maar dan tegen middenmoter Achates. Dit is een wedstrijd voor de derde periode en winst is noodzakelijk om het seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan.

Wedstrijdstatistieken

Juliana – Siol: 0-0.

Scheidsrechter: Schelsema uit Cuijk.

Aantal toeschouwers: 270.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou(85. Jeroen Ermers), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl(a), Jordy de Klijn, Tom Heerbaart, Tom Gerrits(58. Dave van Dommelen), Jelle Staal(58. Melvin de Klijn), Rens van Lanen, Camiel van Geenen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.