Wedstrijdverslagen

Juliana boekt belangrijke winst

Montagnards Juliana voetbal-shoot 242 Custom

De uitwedstrijd met Montagnards heeft Juliana drie belangrijke punten opgeleverd. Dankzij goals van Camiel van Geenen en Andy Veld werd het 0--2 voor de Millenaren. 

Sterke eerste helft

De Millse ploeg begint overtuigend aan de wedstrijd en gedurende de gehele eerste helft vindt het spel zich hoofdzakelijk af op de helft van de Limburgers. Juliana mist via Jordy de Klijn en Rens van Lanen een tweetal kansen voordat Camiel van Geenen in de 34e minuut een vrije trap van Jordy de Klijn met het hoofd verlengt en de bal in het Montagnards-doel verdwijnt: 0-1. Even later scoort Rens van Lanen uit een vrije trap de 2-0, maar de verder goed leidende scheidsrechter Benders keurt de treffer af omdat de bal te snel zou zijn genomen. Bij de herhaling van de vrije trap mikt Rens van Lanen de bal net langs de verkeerde kant van de paal. In de 42e minuut lanceert Jordy de Klijn spits Camiel van Geenen in de diepte, maar alleen voor de Montagnards-doelman schiet Van Geenen rakelings voorlangs.

Gebroeders Veld

In het eerste kwartier van de tweede helft houdt Juliana  het initiatief. Kansen voor Jelle Staal en Rens van Lanen leveren echter geen treffer op. Omdat de bevrijdende tweede Millse treffer uitblijft gaat Montagnards er weer in geloven en met lange ballen van achteruit op de grote Montagnards spitsen dwingt het Juliana achteruit. De centrale verdedigers Guus Bastiaans en Julien Cuppen weten echter van geen wijken, al worden zij  bij een scrimmage geholpen door hun doelman Sven Jacobs die bij een inzet van spits Ties Keiren met een schitterende reflex de bal uit het doel weet te werken. In de slotfase stuurt coach Claus Foederer de broertjes Veld in het veld, een goede zet want in de 90e minuut gooien zij de wedstrijd definitief in het slot. Met een prachtige solo vanaf de middellijn loopt de oudste met grote stappen het strafschopgebied van Montagnards binnen en bedient zijn broertje Andy perfect op maat. De eerstejaars A-speler rondt koeltjes en doeltreffend af: 0-2.

Met deze overwinning mengt Juliana zich weer in de strijd om de derdeperiodetitel. Zondag speelt Juliana in Mill tegen SIOL.

Wedstrijdstatistieken

Montagnards – Juliana : 0-2(0-1).

Scheidsrechter: Benders uit Cuijk.

Aantal toeschouwers: 260.

Scoreverloop:

34. Camiel van Geenen: 0-1.

90. Andy Veld: 0-2.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou(65. Dave van Dommelen), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl(a), Jordy de Klijn, Tom Heerbaart, Tom Gerrits, Jelle Staal(85. Maik Veld), Rens van Lanen, Camiel van Geenen(80. Andy Veld).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.