Jeugd wedstrijdverslagen

Geslaagde editie Easter Open

easteropen

Juliana kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Easter Open toernooi. Het jeugdtoernooi vond op 26 en 27 maart plaats. 

Finalepoule voor de B1, C1 en E1

Veertig teams uit alle windstreken (Nederland, Engeland, Denemarken, Verenigde Staten, België en Finland) kwamen met Pasen naar het sportpark van Juliana om het tegen elkaar op te nemen met in bijna iedere leeftijdscategorie een Juliana-team vertegenwoordigd. Niet zo heel vaak weten onze teams zich te kwalificeren voor de finale-poules op zondag, maar deze keer lukte dit zowel de B1, de C1 als de E1.  

Bekers naar Denemarken

Op zondag kwam Juliana E1, op eigen terrein, heel dicht bij het halen van een echte trofee. Omdat alle teams in de poule met evenveel punten eindigden, moest het doelsaldo voor de beslissing zorgen. Helaas voor Juliana E1 eindigde het daardoor als derde in de poule. De wedstrijd om de vijfde en zesde plaats werd vervolgens wel knap gewonnen. De bekers bij Juliana gingen naar Lyngby Boldklub (onder 13 ) en Snekkersten IF (onder 11), beide uit Denemarken.

Vrijwilligers

Juliana wil al degene die hebben meegeholpen in de kantine, snoepkraam, frietkraam, als scheidsrechter, EHBO, als toezichthouder rondom de velden, bij beheer, bij het secretariaat of in welke andere vorm dan ook enorm bedanken voor hun inzet. Zonder jullie inspanning is het gewoonweg niet mogelijk om een dergelijk groot toernooi bij Juliana te kunnen organiseren. Bedankt!   

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.