Wedstrijdverslagen

Juliana onderuit in Beers

DSV Juliana voetbal shoot-NL 69 Custom

Juliana lijkt een plek in de nacompetitie definitief te kunnen vergeten. In Beers ging de ploeg van trainer Claus Foederer met 2-0 onderuit tegen HBV. 

Afgekeurd doelpunt

Ondanks voortdurend balbezit kwam Juliana niet tot scoren op sportpark Calbroek. De beste kans in de eerste helft was voor Camiel van Geenen, die in de elfde minuut op aangeven van Tom Gerrits net voorlangs kopte. Direct na rust werd Van Geenen opnieuw gevonden. Uit een vrije trap van Tom Heerbaart kopte de middenvelder onberispelijk raak, maar om onduidelijke reden werd het doelpunt door scheidsrechter Smits uit Beek en de Donk afgekeurd. Een tegenslag die de Millse ploeg daarna niet meer te boven kwam.

Beerse goals

Nadat Dave van Dommelen met een volley bijna succesvol was, viel het doelpunt niet veel later aan de andere kant. Het eerste schot op goal van de thuisclub van de voet van spits Jimmy van den Elzen verdween via een Juliana-verdediger in het Millse doel. Juliana kreeg via opnieuw Van Dommelen nog een goede kans op de gelijkmaker, maar ook dit keer ontbrak het Juliana aan het broodnodige geluk. Een kwartier voor tijd werd Rens van Lanen bovendien een loepzuivere penalty ontnomen, waarna opnieuw Van den Elzen van zeker 30 meter voor de beslissende 2-0 zorgde.

 Om nog enigszins kans te houden op de nacompetitie zal Juliana volgende week in Bergen tegen Montagnards niet minder dan drie punten moeten bijschrijven.

Wedstrijdstatistieken:

HBV-Juliana: 2-0 (0-0).
Aantal toeschouwers: 250
Scheidsrechter: Smits uit Beek en Donk.

Scoreverloop:
62. Jeroen Dirks: 1-0.
82. Jeroen Dirks: 2-0.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl(a)(82. Jelle Staal), Jordy de Klijn, Dave van Dommelen, Tom Heerbaart, Melvin de Klijn(65. Rens van Lanen), Camiel van Geenen, Tom Gerrits.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.