Wedstrijdverslagen

Juliana lijdt duur puntverlies

DSV Juliana voetbal shoot-NL 7 Custom

Juliana heeft de 2-0 overwinning op koploper Milsbeek van vorige week geen passend vervolg kunnen geven. Tegen DSV speelde het eerste elftal met 0-0 gelijk. 

Aanvallers ontbreken

Zonder de complete voorhoede van het duel tegen Milsbeek had Juliana in Sint Anthonis grote moeite om tot uitgespeelde kansen te komen. In de eerste helft waren dat er slechts drie, waarvan de eerste in de achtste minuut ontstond uit een voorzet van Ruud Relou die door Jelle Staal net voorlangs werd gekopt. Even later schoot Camiel van Geenen uit een hoekschop van Jordy de Klijn net over. In de 25e minuut was het opnieuw Jordy de Klijn die Camiel bereikte, maar dit keer verdween de bal net naast het doel. Omdat het hardwerkende DSV evenmin tot grote kansen kwam, werd de rust gehaald zonder doelpunten.

Penaltymoment 

Vlak na de pauze werd de doorgebroken Camiel van Geenen binnen het strafschopgebied gevloerd, maar de verder goedleidende scheidsrechter Lange weigerde de bal op de stip te leggen. Na de wedstrijd verklaarde de arbiter dat hij te ver van de situatie afstond en er niet met zekerheid wist of het een penalty was. Hierna gebeurde er niets bijzonders meer tot de allerlaatste minuut. Bij een scrimmage vlak voor het DSV-doel konden achtereenvolgens Jordy de Klijn, Ruud Relou en Jelle Albers aanleggen, maar even zo vaak kon de ploeg uit St. Anthonis de bal met kunst en vliegwerk van de lijn halen. Uit de snelle uittrap van de DSV doelman verscheen plotseling een aanvaller van DSV voor Juliana-doelman Sven Jacobs, maar deze wist uitstekend in te grijpen. Hierdoor eindigde de sportieve wedstrijd in een terecht gelijkspel.

Aanstaande zondag speelt Juliana in Beers tegen HBV. Bij dit duel staat de vierde plaats in de vierde klasse G op het spel.

Wedstrijdstatistieken:

DSV-Juliana: 0-0.

Aantal toeschouwers: 190.

Scheidsrechter: Lange uit Vianen.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Tom Heerbaart, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Jordy de Klijn, Jelle Albers, Tom Gerrits, Ruud Relou, Camiel van Geenen, Jelle Staal( 68. Robin Manders).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.