Wedstrijdverslagen

Juliana dankzij Ronnie langs Milsbeek

Juliana-Milsbeek

Juliana heeft zondag een knappe prestatie neergezet. De ploeg van trainer Claus Foederer versloeg de nog ongeslagen koploper Milsbeek met 2-0.  

Door onze speciale verslaggever

De eerste kans van de wedstrijd was zondagmiddag 20 maart voor het thuisspelende Juliana. In minuut 17 gaf Ruud Relou een steekbal met souplesse op Jelle Staal, helaas wist de Milsbeekse goalgetter net niet het netje te raken. Een gigantische pegel van Acheraf Mabtoul was vervolgens een gemakkelijke prooi voor de Millse goalie. In minuut 23 zette Jelle Staal met een fabelachtige hakbal Melvin de Klijn voor het Milsbeekse doel. Met de punt van zijn linker voetbalschoen kon door de invallende Milsbeek-keeper slechts ternauwernood het doel worden schoongehouden. Net voor rust werd een diepe bal van Milsbeek niet op waarde geschat door 'Barrie van Kriel' en ontsnapte Juliana aan een tegentreffer.

Ronnie de Wit

De werelberoemde zanger en local hero Ronnie de Wit zorgde in de rust al voor wat muzikale klanken in de kantine. Dit was blijkbaar ook in de kleedkamers te horen, want in de tweede helft zette Juliana nog even een tandje bij. De hardwerkende Dave van Dommelen scoorde de 1-0, daarna was het Melvin de Klijn die de Millse ploeg op een 2-0 voorsprong zette. Daarmee was het gedaan voor de koploper uit de vierde klasse en kon Milsbeek puntloos naar huis. In minuut 73 werd de wedstrijd overigens nog kortstondig stilgelegd door scheidsrechter Verstraten uit Uden. Enkele Julianasupporters hadden volgens een van de grensrechters te veel commentaar. Nadat deze supporters een andere plaats naast het veld hadden ingenomen, kon de wedstrijd verder. Na afloop klonk het befaamde 'Jij ben jij' nog veelvuldig door de Millse kantine en was het feest compleet. 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.