Jeugd wedstrijdverslagen

Jeugdtrainers seizoen 2016-2017

training
Het huidige seizoen is nog volop aan de gang, maar bij de jeugdafdeling van Juliana zijn we al druk bezig met het seizoen 2016-2017. Zo zijn we er in geslaagd om voor de junioren selectieteams een aantal zeer gemotiveerde trainer/coaches vast te leggen.

A1 – Sjoerd van Reijmersdal

Sjoerd is een selectiespeler van Juliana, die vol in wil zetten op z’n carrière als trainer/coach. Hij heeft dit jaar met veel succes de B1 onder zijn hoede en is ook al eerder aan de A1 verbonden geweest als trainer. Sjoerd wil  graag de trainerscursus gaan volgen om tegelijkertijd onze oudste jeugdspelers klaar te stomen voor de overstap naar de senioren.

B1 – Jamel El Boazzati

Onze nieuwe trainer van de B1 is ook iemand die helemaal wil gaan voor het trainerschap. Jamel kennen we als voormalig eerste elftal speler en hij heeft ook ervaring met het trainen van diverse jeugdteams. Daarnaast wil ook hij de trainerscursus gaan volgen en Juliana B1 is volgend seizoen dus verzekerd van deskundige begeleiding.

C1 – Dominique Pichel

Dominique heeft dit seizoen ook al de C1 onder zijn hoede. Wij zijn blij dat we met hem overeenstemming hebben bereikt voor nog een jaar. Onze talenten van de C1 zijn volgend seizoen dus verzekerd van een bevlogen coach, die het beste uit zijn spelers weet te halen.

We wensen deze trainer/coaches alvast heel veel succes en plezier in het volgende seizoen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.