Wedstrijdverslagen

Juliana laat weer twee punten liggen

rsz 1olympia 18 juliana  voetbal-shoot 50

In de snijdende kou speelde Juliana in en tegen Heijen een slechte wedstrijd die onder goede leiding  van scheidsrechter Habraken uit Arcen in 0-0 eindigde.

De eerste helft ging het nog wel met het niveau van de wedstrijd en kreeg Juliana tenminste  drie grote kansen waarbij Melvin de Klijn twee keer alleen voor de Heijen doelman verscheen. De eerste keer was na een combinatie tussen Rens van Lanen en Camiel van Geenen en de tweede keer uit een lange pass van achteruit verzonden door Julien Cuppen. Beide malen kwam de goalie van Heijen als winnaar uit de strijd. Vlak voor de rust kreeg Camiel van Geenen nog een goede kans na een steekbal van Rens van Lanen, maar ook Camiel kreeg de bal niet in het Limburgse doel.

Over de tweede helft valt niet veel vermelden dan dat Juliana voortdurend de bal had en dat Heijen zich beperkte tot verdedigen. Wat wel opviel was dat de afscheid nemende Millse doelman Matijs van der Linden gedurende de gehele wedstrijd geen enkele bal op goal kreeg en dus een foutloze wedstrijd keepte. Volgende week neemt hij zijn vertrouwde plek in de spits bij het vierde weer in en speelt het eerste elftal weer met zijn vaste doelman Sven Jacobs. Tegenstander is het onderaan staande Merselo. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het Juliana sportpark.

Wedstrijdstatistieken:
Heijen – Juliana : 0-0.

Scheidsrechter: Habraken uit Arcen.

Aantal toeschouwers: 210.

Opstelling Juliana: Matijs van der Linden, Ruud Relou, Guus Bastiaans, Julien Cuppen(70. Maik Veld), Berry van Krijl, Dave van Dommelen(70. Jelle Staal), Camiel van Geenen, Melvin de Klijn, Jordy de Klijn, Rens van Lanen, Tom Gerrits.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.