Wedstrijdverslagen

Mat spelend Juliana verliest in Boxmeer

Olympia 18 Juliana

Op een ondanks de hevige regenval goed bespeelbaar veld speelde Juliana zijn slechtste wedstrijd van het seizoen en verloor het van een zeker niet imponerende middenmoter Olympia. De ruststand van 2-1 werd uiteindelijk ook de eindstand.

Juliana begon heel slap aan de wedstrijd en het was dan ook Olympia dat de eerste kans kreeg maar met twee prima reddingen kon invaller doelman Matijs van der Linden zijn doel nog schoon houden. Dit bleek echter uitstel van executie want in de 17e minuut bleef bij een voorzet van links de hele Millse defensie staan en was het voor de Olympia spits Levi Meulensteen een koud kunstje om de bal in het Juliana doel te koppen. Geheel onverwacht wist Juliana 5 minuten voor de pauze de stand weer gelijk te trekken toen centrale verdediger Julien Cuppen attent was bij een vrije trap van Jelle Albers.

Op slag van rust kwam Olympia weer op voorsprong want Mustafa Yilmaz schoot een voorzet onhoudbaar achter Matijs van der Linden.

Ondanks een donderspeech van coach Claus Foederer bleef het spel van Juliana in de tweede helft matig. Meteen uit de aftrap kopte Julien Cuppen uit een voorzet van Rens van Lanen net over en in de 72e minuut schoot Julien Cuppen geheel vrijstaand uit een voorzet van Jelle Albers tegen de Boxmeerse keeper op. De terugspringende bal werd door Tom Gerrits net over geschoten. Verder kwam Juliana niet meer. Olympia beperkte zich tot het verdedigen van de 2-1 voorsprong en hield zodoende de punten in Boxmeer.

Door deze tegenvallende wedstrijd loopt de achterstand op koploper Milsbeek nog verder op en het is dan ook van het grootste belang voor Juliana dat de eerstvolgende wedstrijd in Mill tegen degradatiekandidaat Siol na het carnavalsweekeinde gewonnen wordt.

Wedstriijdstatistiek:
Olympia-Juliana: 2-1 (2-1)
Scheidsrechter: Habraken uit Mariaheide.
Aantal toeschouwers: 200.

Scoreverloop:
11. Levi Meulensteen: 1-0
40. Julien Cuppen: 1-1
45. Mustafa Yilmaz: 2-1

Opstelling Juliana: Matijs van der Linden, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Jelle Albers, Berry van Krijl(a), Tom Heerbaart(80. Siebe Albers), Camiel van Geenen, Tom Gerrits, Dave van Dommelen, Rens van Lanen, Jelle Staal(45. Ruud Relou)

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.