Wedstrijdverslagen

Juliana met goed gevoel winterstop in

juliana mill - montagnards

Juliana heeft op de laatste speeldag van 2015 een dikverdiende overwinning geboekt op Montagnards uit Nieuw Bergen(2-1). Enig minpuntje voor de ploeg van Claus Foederer was het wegsturen van doelman Sven Jacobs door arbiter Celik uit Oss. 

Het was vanaf het begin een echte wedstrijd waarbij de duels vooral op het middenveld plaats vonden waardoor er bijna geen doelkansen ontstonden. Juliana was wel de bovenliggende partij wat in de 42e minuut dan ook tot de 1-0 leidde via Dave van Dommelen die goed reageerde op een steekbal van Jelle Staal.

Ook na de pauze behield Juliana het initiatief en in de 63e minuut was Berry van Krijl dichtbij de 2-0 toen hij uit een vrije trap van Rens van Lanen net naast het doel kopte. Dit was echter uitstel van executie want na een rush van Rens van Lanen werd Dave van Dommelen bereikt en die zette Jelle Staal vrij voor de Limburgse keeper en met zo’n buitenkansje weet het Millse goudhaantje wel raad: 2-0.

De wedstrijd leek hiermee beslist want de sterke Juliana defensie gaf geen kansen weg aan Montagnards. Toch werd het nog spannend want in de allerlaatste minuut legde de verder prima keepende Sven Jacobs een doorgebroken Bergense spits neer net buiten het strafschopgebied. Hiervoor gaf scheidsrechter Celik de rode kaart en een vrije trap. Deze werd door Bob Kleeven onhoudbaar achter invaller doelman Lars Kerkhof in het Millse doel geschoten. In de resterende blessuretijd kon Montagnards verder geen potten meer breken.

Door deze overwinning blijft Juliana in de top 3 staan en kan het met een gerust hart uitkijken naar de eerste wedstrijd in 2016 tegen Constantia die dan zal gaan om de tweede positie op de ranglijst. Deze derby zal plaatsvinden op het Juliana sportpark in Mill op 24 januari.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana – Montagnards: 2-1(1-0)
Scheidsrechter: Celik uit Oss
Aantal toeschouwers: 240

Scoreverloop:
42. Dave van Dommelen: 1-0
76. Jelle Staal: 2-0
90. Bob Kleeven: 2-1

Opstelling Juliana: Sven Jacobs (90. Lars Kerkhof), Ruud Relou (78. Maik Veld), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl (a), Jordy de Klijn, Tom Heerbaart, Tom Gerrits, Melvin de Klijn(18. Dave van Dommelen), Rens van Lanen, Jelle Staal.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.