Nieuws

4XM brengt Teamspirit bij Juliana Mill

rsz 4xm

4XM is al sinds 2004 dé aanbieder op het gebied van workshops, voorstellingen, lipdubs en cultuurdagen. Dit doen ze door heel Nederland en België voor jong en oud. Ze bieden een ruim aanbod met activiteiten van nu! Daarnaast leveren zij maatwerk, wat inhoudt dat ze een activiteit altijd kunnen aanpassen op basis van specifieke wensen.

Lees meer...

Juliana verliest laatste wedstrijd

Na een lang seizoen moest Juliana een lange weg afleggen om de laatste wedstrijd te spelen tegen NLC'03. Er stond voor beide ploegen weinig meer op het spel dan de eer van de overwinning.

Lees meer...

Juliana - SES leverde weer geen winnaar op

Het zou deze middag moeten gebeuren maar de “hoogmis” van deze competitieronde bracht niet wat velen hadden gehoopt. De ambiance en de sfeer, compleet met blauw-witte fakkels, was goed opgetuigd en het veld was in onberispelijke staat gebracht om de vele toeschouwers te vermaken.

Lees meer...

Juliana komt tekort

Juliana had midweeks al in Zeeland tegen Festilent gespeeld. Met een 3-3 gelijkspel raakten ook de kopploegen in de vierde periode enigszins uit zicht. Er is nog een mogelijkheid, al lijkt de kans niet meer echt groot.

Lees meer...

Juliana ten onder in Oss

Op een zonnige moederdag toog Juliana naar Oss voor het duel met Cito. Beide ploegen wilden voetballen en maakten er een spektakel van, geholpen door een uitstekend leidende scheidsrechter deze middag.

Lees meer...

Agenda

vr/za 27-28 mei
Afsluitingsweekend Jeugd

za/zo 28-29 mei
Seizoens afsluiting JO15

zo 29 mei 14:30
Juliana Mill 1 - SES 1

ma 6 mei 14:30
NLC '03 1 - Juliana Mill 1

Pupil van de week

pupilonne

Bij de wedstrijd Juliana - SES waren Breg van Mil en Onne Barten pupil van de week hier lees je hun verslag.

voetbalshoot

voetbalshoot small

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.