Wedstrijdverslagen

Juliana kan goed begin niet vasthouden

Op de dag van de arbeid nam Juliana het thuis op tegen SIOL. SIOL had de weg omhoog gevonden, en het beloofde daarom een spannende middag te worden.

In het eerste halfuur was het echter al Juliana wat de klok sloeg. Juliana speelde goed verzorgd voetbal en wist SIOL van het begin af aan terug te dringen op eigen helft. Nadat er al een paar kansen gemist waren, en een mogelijke penalty was weggewuifd. Was het in de 12 minuut voor het eerst raak. Andy Veld was binnen de beruchte lijnen ten val gebracht en daarom mocht Justin Jacops aanleggen vanaf elf meter. Hij wachtte keurig op de eerste beweging van de keeper om vervolgens de bal langs hem in het doel te schuiven. In de 19e minuut kwam Juliana op 2-0. Vince van Reijmersdal draaide een vrije trap goed de 16 in. De SIOL defensie reageerde te traag waardoor Andy Veld de bal vrij in kon koppen. De doelman wierp zich er nog voor, maar de attent meegelopen Jelle Staal kon de boel alsnog in het lege doel werken. Juliana bleef in de eerste helft heer en meester maar kwam niet meer tot scoren.

Direct na rust kwam SIOL echter terug in de wedstrijd. Knullig balverlies leidde een SIOL counter in over rechts. De bal werd vervolgens teruggelegd en door Daniel Ilic ingeschoten voor de 2-1. Hierna ontspon zich een iets meer gelijkopgaande strijd. Toch was het Juliana wat de meeste en beste kansen kreeg, een doelpunt leverde dit echter niet op. Het dichtst bij was nog Bas Kremers, maar zijn inzet eindigde op de paal. Uiteindelijk wist SIOL hier nog van te profiteren, bij een combinatie door het midden trad de Juliana defensie weifelend op, en werd er niet voldoende ingegrepen. Uiteindelijk kwam de bal bij Owen Blokland die de 2-2 in het doel kon werken. In het restant probeerde SIOL nog vanalles, en toonde het zich niet altijd van de meest sportieve kant. Uiteindelijk resulteerde dit nog in een rode kaart, maar niet meer tot doelpunten.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana Mill - SIOL 2-2 (2-0)
Scheidsrechter: Leo Bos (Meerlo)
Toeschouwers: 65

Doelpunten:
12' 1-0: Justin Jacops
19' 2-0: Jelle Staal
46' 2-1: Daniel Ilic
84' 2-2: Owen Blokland

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.