Wedstrijdverslagen

Juliana weet weer wat winnen is

JULULY

Juliana was bezig aan een slechte reeks, getuige slechts 2 behaalde punten uit de laatste 6 wedstrijden. Juliana is daarmee afgezakt naar de onderkant van de middenmoot, en met het bezoek van een dgradatie kandidaat is dat niet handig.

 Het was dan ook zaak voor Juliana om orde op zaken te stellen en een overwinning te boeken. Juliana zocht dan ook vanaf het begin de aanval en al in de 2e minuut was dit succesvol. Een ingooi werd direct in de voeten gespeeld van Boyd Heijnemans op de punt van de 16. Die gebruikte zijn sterke lichaam om weg te draaien en los te komen van een lastige  tegenstander in de rug. Vervolgens kwam hij met een dubbele lichaams schijnbeweging vrij voor de keeper die hij met een harde schuiver over de grond kansloos liet. Juliana bleef de aanval zoeken, maar was vooral ongelukkig in de afronding tot de 35e minuut. Een voorzet van links werd door good-old Berry van Krijl buiten bereik van de keeper op de lat gekopt. De rebound was echter voor de attente Sven Kuipers die keurig afrondde. Ulysses kwam er nauwelijks aan te pas, toch kreeg het vlak voor rust een dot van een kans die Jasper Bergmans, met zijn belangrijkste  daad van de middag nog net tot corner kon verwerken. Vlak voor rust mocht Juliana nog een vrije trap nemen vanaf de zijlijn aan de linkerkant. Deze werd voor het doel geslingerd waar de lange Boyd Heijnemans boven iedereen uitkwam en  met zijn hoofd de 3-0 aan kon tekenen.

Ook in de tweede helft was Juliana de betere ploeg. Toch was het Ulysses wat in de 59e minuut de achterstand even verkleinde. Een vrije trap vanaf rechts werd bij de 2e paal ingekopt door Paul van Lith. Het slotakkoord was echter voor Juliana, een hoge bal wefd goed getaxeerd door Andy Veld die vervolgens de achterlijn haalde. Niet zelfzuchtig legde hij de bal goed terug op de meegelopen Sven Kuijpers, die vervolgens ook zijn 2e goal van de middag bij kon schrijven.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana Mill - Ulysses 4-1 (3-0)
Scheidsrechter: Kilci (Helmond)
Toeschouwers: 80

Doelpunten:
2' 1-0: Boyd Heijnemans
35' 2-0: Sven Kuijpers
44' 3-0: Boyd Heijnemans
59' 3-1: Paul van Lith
70' 4-1: Sven Kuijpers

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.