Trainers 2022-2023

Op de valreep van het nieuwe jaar heeft ook Juliana de trainersstaf voor het volgende seizoen rond.

Tom van Dalen heeft ook volgend seizoen de selectie van Juliana Mill onder zijn hoede. De trainer uit Boekel beschikt in Mill over een doorlopend contract.Beide partijen zijn ook zeer tevreden over het verloop van het huidige seizoen tot nu toe en gaan samen graag nog minimaal een jaar door.

Tevens heeft de club wederom overeenstemming bereikt over verlenging van het contract met Frank Klotz, trainer/coach van Juliana Mill 2. Frank is een zeer gewaardeerde kracht binnen de Millse vereniging, waar hij, met onderbreking van een uitstapje naar Volkel ( 3 seizoenen ), dan aan zijn 11e seizoen als trainer/coach van Juliana Mill 2 zal beginnen.

Nieuw is, dat we ook overeenstemming hebben bereikt met een nieuwe keeperstrainer voor de selectie ( en nog verder in te vullen ook voor enkele jeugdteams ).

Chretien van der Horst uit Helmond zal nl. komend seizoen de keeperstrainingen voor zijn rekening gaan nemen en ook in de weekenden zal hij met grote regelmaat aanwezig zijn bij de wedstrijden. Chretien heeft ruime ervaring in het vak van keeperstrainer, opgedaan bij Brandevoort, Koningslust, Stiphout Vooruit en de laatste 3 seizoenen bij Sparta’18 in Sevenum.

Wij wensen hem alvast veel succes en plezier en kijken uit naar de samenwerking.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.