WBE Installaties in de spotlights bij Juliana

wbeinst

Het onlangs opgestarte bedrijf WBE Installaties wil zich ook graag laten zien in Mill en omgeving en daarom zijn ze binnenkort met een mooi blauw-wit bord te bewonderen langs de lijn bij Juliana.

 WBE stelt zich graag even aan  u voor:

‘Wij zijn Brian van den Berg uit Wanroij & Eddy Hurkmans uit Wilbertoord van WBE Installaties, een all-round installatiebedrijf op het werkgebied van technische installaties voor particulieren en bedrijven, gevestigd aan de Peelstraat 3a in Wanroij. Wij verzorgen alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden incl. sanitair, zinkwerk en platdakbedekking alsmede duurzame klimaat-installaties al dan niet gecombineerd met een warmtepomp en/of ventilatie-systeem. Voor kleine of grote renovaties, complete nieuwbouw of ketelvervanging kunt u bij ons terecht, met eerlijke adviezen en duidelijke afspraken vooraf en een betrouwbare service achteraf.

De kracht van WBE Installaties zit naast een breed scala aan producten en diensten, ruime ervaring, vakkennis en innovatie vooral in de positieve werksfeer en het enthousiasme op de werkvloer, korte lijnen tijdens de uitvoering en de uitdaging/behoefte om nieuwe klanten te vinden en te binden door ze welgemeende aandacht te geven.’

We wensen Brian en Eddy veel succes met hun onderneming en danken de mannen van WBE Installaties van harte voor deze mooie samenwerking.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.