Juliana verlengt contracten

Nog net voor de nieuwe lockdown heeft Juliana de contracten met de huidige technische staf naar ieders tevredenheid weten te verlengen.

Zowel de de spelersgroep als de huidige staf waren het snel met elkaar eens dat de samenwerking tot op heden prima heeft gefunctioneerd. Ook vanuit het technisch management was er geen bezwaar om de huidige verbintenissen te verlengen. Dat wil dus zeggen dat ook in seizoen '21/'22 Johan van Osch de leiding zal hebben over de vaandeldrager van Juliana. Tevens heeft ook Frank Klotz aangegeven zijn contract te verlengen en zal hij leiding bijven geven aan het 2e elftal. Daarnaast zal Arnold Lukassen blijven fungeren als keeperstrainer. Juliana is content met dit trio, en is dan ook zeer te spreken dat er een stabiele situatie is rondom de kerngroep. Nu nog hopen dat we dit seizoen nog kunnen hervatten, zodat er nog wat klinkende resultaten behaald kunnen worden.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.