Lau van Lanen

lauvanlanen

Vanaf zijn jongste jaren was Lau lid van onze vereniging en was hij een verdienstelijk voetballer die dit vooral liet zien in werklust en gedrevenheid in het veld. Later bij de senioren was Lau een vaste waarde die de kunst verstond, met zijn aanstekelijke opmerkingen en humor, een team te motiveren. Ook de feestjes waren goed aan hem besteed en daar ontpopte hij zich vaak als de roerganger.

Naast zijn voetbalcarrière heeft Lau veel betekend als vrijwilliger. Met de bouw van het nieuwe sportpark was Lau een onmisbare schakel, vele uren heeft hij hierin gestoken. Behalve de handjes laten wapperen was Lau ook een organisator en een man die zich erg nauw betrokken voelde bij de jeugd. Als jeugdbestuurslid heeft hij verscheidene jaren de jonge garde van Juliana onder zijn hoede gehad. Het opzetten van het vier tegen vier voetbal, om zodoende nieuw potentieel voor Juliana te werven, was zijn “dingetje”, met voldoening keek hij dan terug op het resultaat. Ook bij het jaarlijkse Easter Open toernooi bij Juliana was Lau zeer betrokken en "offerde" hij zijn paasweekend op om de jeugd te laten voetballen.

We herinneren hem ook als liefhebber van de “derde helft” na de wedstrijden waarbij zijn verhalen altijd blauw/wit waren in plaats van het spreekwoordelijke zwart/wit. Lau was dan ook menigmaal nog één van de personen die na een lange voetbaldag mee de kantine afsloot.

2 jaar geleden kregen Lau en zijn gezin een mokerslag te verwerken, maar met al zijn optimisme wist hij samen met Ans en de kinderen er het beste van te maken. Ze keken uit naar het nieuwe aangepaste nestje wat ze binnenkort zouden betrekken in Uden. Zover heeft het niet mogen komen, de recente volgende klap die hij te verwerken kreeg heeft deze droom in duigen doen vallen.

Dankbaar zijn we Lau voor zijn inzet en passie voor onze vereniging. We hopen dat de familie van Lanen kracht en sterkte moge ontvangen om dit verlies een plek te geven.

Lau, bedankt voor wie je was en wat je voor Juliana achter gelaten hebt.
Je was “een van ons”!

Bestuur en leden van RKSV Juliana

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.