Bien Connue, kwaliteit bij Juliana

bienconnue

Roberto Knüwer en zijn vrouw zijn de gezichten achter Bien Connue Woninginrichting. Sinds 1994 zijn zij te vinden in hun eigen winkel in Mill op de hoek Hoogstraat/Karstraat. Hier maken zij zelf alle soorten gordijnen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Zij hebben een eigen professioneel atelier met veel gespecialiseerde apparatuur. Bij hen heeft u de keuze uit tal van plooien met kunststof verstelbare haken. Bijvoorbeeld enkele-plooi, retour-plooien, vlinder-plooien, tri-plooien, studio-plooien en platte stolpplooien. Zij kunnen uw gordijnen voorzien van zeilringen in maten van 25mm tot 65mm in diverse kleuren en materialen maar ook aanzetten van skai of lederen biezen of accenten behoort tot de mogelijkheden. Maar bij de confectie houdt hun zorg niet op, zo worden bij het plaatsen uw gordijnen stoom kreukvrij in de plooi gestreken. Bekende en onbekende merken zijn na hun confectie van topkwaliteit. Ook vermaak werk en herstelwerkzaamheden kunt u aan de zorg van Bien Connue toevertrouwen.

 Om zich nog beter te presenteren aan het publiek in Mill en omgeving zijn ze vanaf nu te bewonderen op het Juliana sportpark met een dubbelzijdig bedrukt reclamebord.

Het bord straalt dezelfde kwaliteit uit als het bedrijf zelf, en is dus een echte aanwinst langs de lijn.

Juliana bedankt Bien Connue Woninginrichting van harte voor dit geweldige gebaar.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.