Algemene Leden Vergadering 2020 uitgesteld

Volgens de reglementen van de KNVB en statutair is het bestuur van Juliana verplicht om binnen 6 maanden na het publiceren van de jaarcijfers een algemene leden vergadering te houden.

Traditioneel vindt deze vergadering plaats in oktober, en wel op de eerste maandag na de herfstvakantie. Dit jaar zou dat zijn op 26 oktober. Gezien de huidige covid-19 maatregelen zou dat betekenen dat er buiten het bestuur en barpersoneel nog ruim 20 personen de vergadering kunnen bijwonen. Aangezien in principe alle leden van 16 jaar en ouder gerechtigd zijn om deze vergadering bij te wonen, kan het dus op dit moment niet plaatsvinden. Zeker niet omdat gezien de ontwikkelingen de huidige maatregelen eerder strenger dan soepeler zullen worden. Gelukkig voorziet de huidige noodwet corona ook hierin en mag de vergadering met maximaal 4 maanden worden uitgesteld na de uiterste formele datum waarop deze vastgesteld zou moeten worden. In het geval van Juliana wil dat zeggen dat we uiterlijk 30 april 2021 de algemene leden vergadering moeten houden. De noodwet voorziet echter ook in het houden van de algemene leden vergadering in een andere vorm. Door de vergadering nu uit te stellen hebben we de gelegenheid om deze mogelijkheden te bestuderen en op een later tijdstip indien nodig de vergadering in een andere vorm te organiseren. En mochten de maatregelen dusdanig versoepeld worden dat er een vergadering op de reguliere manier gehouden kan worden dan kunnen we deze alsnog inlassen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.