Wedstrijdverslagen

Juliana laat de punten in Mariaheide

Ook in de tweede competitieronde wist Juliana niet te overtuigen. In een matig potje trok SCMH aan het langste eind door met 2-1 de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Vanaf acquit startte SCMH fel en drong Juliana terug op eigen helft en de verdediging van de Millenaren toonde al vroeg scheurtjes. In de 8e minuut leidde dit al tot een gele kaart voor Jelle Staal. Na 20 minuten kon Juliana zich enigszins herpakken en kreeg men een grote kans om de score te openen maar de uitstekende diepe bal op Andy Veld werd knap onschadelijk gemaakt door de sluitpost van de thuisploeg. Vijf minuten later tastte de Juliana doelman mis op een voorzet via de flanken en Jonne de Koning ronde dit cadeautje koel af en zette de 1-0 op het bord. Juliana wist zich niet te herpakken kreeg sporadisch kansen maar de doelman, Twan Wauw, van de thuisploeg stak deze middag in puike vorm. Vlak voor het rustsignaal moest Nicky van den Broek ingrijpen om een verdere achterstand te voorkomen en iedereen bij SCMH schreeuwde om een rode kaart maar de matig leidende scheidsrechter toonde clementie en de verdediger van Juliana kwam met een gele kaart goed weg.

Na de thee wisselde de trainer van Johan Osch meteen 2 spelers bij Juliana om het tij te keren maar dit bracht niet het gewenste resultaat en SCMH wachtte geduldig af om toe te slaan. Binnen vijf minuten diende deze kans zich al aan toen Juliana wel heel slordig omsprong met de bal in de verdediging. Het was Teun Rovers die koel deze kans af maakte en de voorsprong verdubbelde naar 2-0.

Juliana bracht Max Hermanussen nog in het veld voor de moegestreden Berry van Krijl en dit bracht meer strijd op de grasmat. De laatste 20 minuten liet Juliana haar tanden zien en moest SCMH in de verdedigende stellingen, deze opleving van Juliana resulteerde in een anschlusstreffer door de hardwerkende Andy Veld, 2-1. Dit gaf Juliana de drive om nog meer uit dit potje te halen echter bleek dat ijdele hoop en moest juliana met llege handen naar huis.

Opstelling Juliana; Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Nicky van den Broek (48e minuut Guus Bastiaans), Juliën Cuppen, Berry van Krijl (74e minuut Max Hermanussen), Tom Heerbaart, Justin Jacops, Vince van Reijmersdal, Andy Veld, Jord Thijssen, Jelle Staal (48e minuut Boyd Heijnemans)

Scheidrechter; Cornelissen uit Oss
Aantal toeschouwers; 115

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.