Woodmill zilveren sponsor bij Juliana

woodmill

Houtbewerkingsbedrijf Woodmill is vanaf nu te bewonderen als zilveren sponsor op het Juliana sportpark.

Het bedrijf bestaat uit een industriele afdeling die zich focust op de productie van kleine tot zeer grote houten isolatieonderdelen voor industriële transformatorenbouwers in binnen- en buitenland, daarnaast omvat het een gespecialiseerd meubelbedrijf wat een grote diversiteit aan meubels ontwerpt en produceert.

Op de industriële afdeling van Woodmill wordt met een geavanceerd machinepark een grote diversiteit aan producten gemaakt voor hun klanten. De specialisatie is het produceren van kleine tot zeer grote houten isolatie onderdelen voor industriële transformatoren. De kennis die zij in deze markt in de loop der jaren hebben opgebouwd maakt hen een professionele partner voor producenten van transformatoren in binnen- en buitenland. Naast deze specialisatie in de transformator wereld zijn zij in staat om eenvoudige tot zeer complexe producten te maken voor een diverse groep van klanten in verschillende branches.

Meubilair, en de manier waarop we ons interieur inrichten, speelt een grote rol in onze dagelijkse leef- en werkomgeving. Woodmill draagt hier bijzondere zorg voor. In de meeste gevallen doen ze dit in nauwe samenwerking met en in opdracht van een van hun dealers. Door het proces van ontwerp tot en met de productie in eigen hand te nemen, garanderen ze kwaliteit. Ze hebben jarenlange ervaring in zowel meubel- als interieurbouw. Zo kunnen ze, naast het produceren van bestaande standaard meubels, ook meedenken in het realiseren van specifieke wensen.

Juliana is trots dat dit indrukwekkende bedrijf op het Millse industrieterrein zich aan de club heeft verbonden en dankt Woodmill daarvoor van harte.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.