Boerderijwinkel Verdaasdonk, verse sponsor Juliana Mill

Verdaasdonk sponsorbord Aangepast2

Juliana is trots te mogen te melden dat Boerderijwinkel Verdaasdonk vanaf nu te zien is op het Millse sportpark.

Met een mooi dubbelzijdig bedrukt bord aan de zijde van de tribune laat het bedrijf aan de Millse Markt er geen twijfel over bestaan waar je moet zijn voor verse producten, zoveel mogelijk afkomstig uit de eigen streek.

Peter en Marie-Claire Verdaasdonk vertellen graag  over hun Boerderijwinkel:

“Wij staan met veel passie voor ons vak samen met onze medewerkers graag voor u klaar in onze boerderijwinkels. Onze website is ikgavoorvers.nl. Daar kunt u ook online bestellen.
We bieden een veelzijdig assortiment aan groenten en fruit en vele andere producten, zoveel mogelijk uit eigen streek. Vele van deze producten worden op ambachtelijke wijze ook verwerkt in ondermeer soepen, sauzen, stamppotten, salades en jam.
​Bent u op zoek naar originele, lekkere en gezonde catering? Wij bieden vele mogelijkheden: lunch, bbq, de Verdaasdonkbakplaat, tafelschalen, opgemaakte schalen en stamppotbuffetten. Bekijk gerust op onze site de uitgebreide mogelijkheden.
Onze visie is simpel: 'Niet te gek, back to basic, maar toch ook weer nét even anders. Gewoon samen lekker en gezond eten. Heerlijk genieten!'
Wij gaan voor vers! U ook?”

Juliana dankt Boerderijwinkel Verdaasdonk van harte voor de samenwerking en wenst ze veel succes toe met hun gezonde missie.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.