Brief aan alle leden.

Nu de eerste maatregelen van de Covid-19 maatregelen weer beginnen te versoepelen, en ook het sportpark weer onder strenge voorwaarden gebruikt mag worden is voorzitter Tom Heerbaart in de pen gekropen om zijn beschouwingen weer te geven. Er is nog geen uitgebreid toekomstoverzicht, simpel genoeg omdat er nog veel te veel zaken onduidelijk zijn.

Beste leden,

Naar aanleiding van alle regeringsmaatregelen hebben alle activiteiten bij Juliana vanaf 15 maart volledig stil gelegen. Dat is ons allen zwaar gevallen en heeft de club op zowel sociaal als financieel vlak hard getroffen (circa €12.000,-).

Het bestuur heeft eind maart toen het te horen kreeg van de KNVB dat de amateurcompetities dit jaar in ieder geval geen vervolg zouden krijgen besloten om direct te beginnen aan het onderhoud van de velden. In voorgaande jaren kregen we in de zomerperiode de buitenlandse teams op bezoek waardoor de tijd die we hebben voor het onderhoud zeer beperkt is. Om de voetballoze periode goed te benutten hebben we besloten om dit jaar langer uit te trekken voor het groot onderhoud zodat we daar de komende jaren profijt van hebben. De velden hebben een langere herstelperiode, waardoor het in de toekomst meer kan verdragen.

Echter, toen de regering enkele weken geleden aankondigde dat de jeugdspelers onder bepaalde voorwaarden weer konden gaan trainen waren we blij verrast, maar hadden we daar, door de berichtgeving van de KNVB, geen rekening mee gehouden. We hebben besloten om veld 5 en de Brink ‘op te offeren’ en vroegtijdig vrij te geven zodat daar gewoon getraind kon worden door de jeugdleden. Inmiddels zijn de trainingen voor de seniorenleden ook vrijgegeven en zijn deze ook weer gaan begonnen onder bepaalde voorwaarden. Komende periode zullen deze trainingen plaatsvinden op veld 5 en de Brink. Zodra de andere velden volledig hersteld zijn zullen de trainingen daar worden hervat en gaat veld 5 opnieuw in onderhoud. Aangezien een groot deel van de voetbalactiviteiten dit jaar geen doorgang hebben gevonden, hebben we besloten het sportpark langer open te stellen en trainingen aan te bieden tot het begin van de schoolvakanties. Waarschijnlijk niet volgens het gewone schema en ook onder bepaalde
voorwaarden, maar we willen alle voetballers toch de mogelijkheid geven om de komende periode te komen voetballen bij Juliana. Daarbij willen we nogmaals benadrukken dat ongeorganiseerd gebruik maken van de velden niet toegestaan is en de club behoorlijk in de problemen brengt.

We hopen op ieders begrip.
Bestuur Juliana Mill

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.