Berends Bloemsierkunst valt op

berends

Als trouwe sponsor is Berends Bloemsierkunst geen onbekende bij Juliana. Maar toen Ralf en Bianka lucht kregen van de nieuwe stelling met zicht op de parkeerplaats waren ze er snel bij. En eerlijk is eerlijk, zo’n opvallend en fleurig bord hoort natuurlijk ook als blikvanger op een toplocatie.

Naast bloemen en planten vindt u bij Berends Bloemsierkunt ook leuke sfeer- en inspiratie-items. Zij bieden een assortiment van ambachtelijk aardewerk, verschillende grappige vaasjes en kado ideeën. In de winkel aan de Hoogstraat vindt u een grote variatie aan bloemen die dagelijks via de veiling worden aangevoerd. Berends Bloemsierkunst bindt graag een mooi boeket voor u, afgestemd op uw eigen smaak en wensen. Uiteraard is er iedere dag ook een keuze uit kant-en-klare boeketten.

 Juliana dankt Berends Bloemsierkunst hartelijk voor dit mooie gebaar en hoopt nog jarenlang te mogen samenwerken met deze speciaalzaak, waar de passie voor bloemen en planten vanaf straalt.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.