Hervatten trainingen bij Juliana

26-apr: De meesten van jullie zullen dinsdagavond hebben gekeken naar de toespraak van premier Rutte m.b.t. de versoepeling van de corona maatregelen. Daarin is een lichte versoepeling aangekondigd waaronder dat kinderen weer in groepsverband mogen sporten.

Uit de diverse Appjes en berichten die wij direct hebben mogen ontvangen, maken we op dat spelers, leiders, trainers staan te trappelen om weer aan de gang te gaan. Toch vragen wij jullie even geduldig af te wachten tot wij als Bestuur de kaders scherp hebben waaronder dit kan. Er is namelijk recent groot onderhoud gepleegd aan de velden gezien eerdere berichtgeving van de overheid & KNVB.

Het bestuur van Juliana zal met elkaar en met de gemeente in gesprek gaan hoe en onder welke voorwaarden we e.e.a. misschien kunnen gaan organiseren. Het gaat daarbij namelijk niet alleen om de kinderen maar ook om beheerders en trainers/leiders die daarvoor nodig zijn en hoe we bijvoorbeeld om moeten gaan met de velden en wel/geen ouders op het sportpark etc.

Daarom het verzoek om nu niet naar Juliana te komen om trainingen te hervatten. Het sportpark blijft gesloten totdat de kaders duidelijk zijn. Als we weten wat kan en mag en hoe we dit kunnen handhaven zullen we de leden z.s.m. informeren inclusief het moment dat dit in gaat.

Let goed op jezelf en anderen in je omgeving om besmetting te voorkomen.
Hopelijk voor onze jeugdleden tot snel op ons sportpark.

Namens het Bestuur

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.