Podotherapie Linders krijgt voet aan de grond bij Juliana

pdlinders

Juliana is blij om Podotherapie Linders als nieuwste bordsponsor te mogen begroeten.

Podotherapeute Mariska Linders was al geen onbekende op het Millse sportpark. Man Peter is al jaren actief in diverse functies binnen Juliana en zoon Tijn vertoont wekelijks zijn kunsten in de jeugd. We mogen dus gerust spreken van een echte Juliana familie en dat komt nu ook tot uiting langs de lijn.

Mariska is specialiste in de voetengezondheidszorg. Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam. Ze dragen ons elke dag naar de plek die we willen. Een probleem in uw voeten kan uitmonden in andere lichamelijke klachten. Als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan de podotherapeut uitkomst bieden. Zij zijn erkende specialisten op het gebied van de voet en kunnen dergelijke klachten behandelen.

U kunt een afspraak maken bij Podotherapie Linders, 0485-455268 of www.podotherapielinders.nl.

 Juliana dankt Praktijk voor Podotherapie Linders van harte voor de samenwerking. Zo zijn we verzekerd van gezonde voeten op de Millse velden!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.