Wedstrijdverslagen

Juliana met ruime cijfers voorbij aan SES

JULSES

De gemeentelijke derby tussen Juliana en SES, verliep dit jaar bijzonder eenzijdig. Van het begin af aan liet Juliana zien wie de betere ploeg was, en drukte dit ook uit in de cijfers.

Alleen de eerste paar minuten van de wedstrijd wist SES een optisch overwicht te bewerkstelligen, maar dat was dan ook meteen de belangrijkste bijdrage van SES aan de wedstrijd. Al na een paar minuten nam Juliana het heft in handen en stond dit niet meer af. Juliana had Boyd Heijnemans in de spits geposteerd i.p.v. Andy Veld, en dat betaalde zich ook meteen uit. Nadat hij in het begin al twee keer tegen de keeper aan had geschoten opende hij in de 22e minuut de score. Justin Jacops werd op rechts op maat bediend en hij snelde voorbij de SES defensie om vervolgens op maat Boyd Heijnemans te bedienen die via binnenkant paal hard binnen schoot. Nog voor rust leek Juliana op 2-0 te komen, maar een doelpunt van Justin Jacops werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de 2e helft ging Juliana op dezelfde voet door en in de 54e minuut werd het alsnog 2-0. Boyd Heijnemans haalde de achterlijn op links en kwam met een prima voorzet op Justin Jacops die alsnog zijn doelpunt kon bijschrijven. Juliana bleef op zoek gaan naar meer treffers, maar het was SES dat toch nog even hoop kreeg. Juliana kreeg de bal niet weg uit de defensie en daarvan kon Melvin van den Elzen optimaal profiteren door de bal langs de Juliana doelman te punteren. Lang duurde de Langenboomse hoop niet want een minuut later was het opnieuw Boyd Heijnemans die voor de 3-1 zorgde. Op rechts was Stan Peters aan de aandacht ontsnapt en hij legde de bal keurig terug. Het schot smoorde nog in eerste instantie maar kwam terecht bij Justin Jacops die vervolgens Boyd Heijnemans de kans bood op 3-1. Boyd Heijnemans kreeg hierna zijn verdiende publieks wissel waardoor in de 83e minuut ook nog zijn vervanger Andy Veld zijn naam op het score bord kon brengen. Weer een voorzet van Justin Jacops werd al vallend met het hoofd tot doelpunt verwerkt door Andy Veld. Al met al een regelmatige en welverdiende overwinning voor Juliana dat SES deze middag op alle fronten af wist te troeven.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - SES 4-1 (1-0)
Scheidsrechter: Wessel Timmers (Berghem)
Toeschouwers: 300

Doelpunten:
22' 1-0: Boyd Heijnemans
54' 2-0: Justin Jacops
67' 2-1: Melvin van den Elzen
68' 3-1: Boyd Heijnemans
83' 4-1: Andy Veld

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Julien Cuppen, Guus Bastiaans, Rens van den Hoven (69' Berry van Krijl), Tom Gerrits, Jord Thijssebm Justin Jacops (84' Kevin van Casteren), Max Hermanussen, Boyd Heijnemans (70' Andy Veld), Vince van Reijmersdal, Stan Peters.

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.