Wedstrijdverslagen

Juliana zet SIOL opzij

JULSIO

10 dagen nadat Juliana het restant in Katwijk naar zich toegetrokken had moest het opnieuw aantreden tegen SIOL. In eigen huis bleef het heel lang onnodig spannend, maar kon Juliana opnieuw 3 punten bijschrijven.

Juliana begon voortvarend aan de wedstrijd want binnen 10 minuten stond al de 2-0 op het bord. SIOL had de eerste grote kans van de wedstrijd gekregen maar wist deze niet te verzilveren. De eerste grote kans die Juliana kreeg in de 3e minuut was wel meteen raak. Nabij de achterlijn net buiten de zestien mocht Juliana een vrije trap nemen, deze werd in eerste instantie slecht ingezet, en vervolgens ook slecht weggewerkt. De bal kon daardoor opnieuw worden ingebracht waarbij de keeper in verlegenheid wed gebracht omdat de bal nog net voor zijn neus werd aangeraakt door een eigen verdediger. Hierdoor ontstond even een flipperkast, totdat de bal voor de voeten viel van Julien Cuppen, die de bal vervolgens rustig binnen wist te schuiven. Ruim 5 minuten later was het opnieuw raak. Justin Jacops soleerde vanaf links naar de 16 meter, maar werd van de bal gegleden door een SIOL verdediger. Daardoor kwam onbedoeld Vince van Reijmersdal oog in oog met de keeper, en hij wist deze koelbloedig te verschalken voor de 2-0. In het restant van de 1e helft bleef Juliana, mede door een gefrustreerd spelend SIOL, heer en meester en kreeg het legio kansen op de 3-0. Er werd er ehter geen enkele verzilverd.

In de tweede helft herpakte SIOL zich enigszins, en probeerde Juliana soms net iets te veel te consolideren. Dit resulteerde in de 66e minuut in de 2-1. Vanaf rechts kon SIOL de achterlijn halen en de bal inzetten. Een overstapje binnen de 16 bood de kans aan Dani van Dreumel net buiten de zestien die de bal buiten bereik van de doelman bij de 2e paal kon binnenkrullen. SIOL ging hierna op zoek naar de gelijkmaker, waardoor Juliana nog meer ruimte kreeg het bleef echter doorgaan met kansen missen. Hierdoor bleef het onnodig spannend en werd Jasper Bergmans uiteindelijk de held van Juliana door ver in blessuretijd de 2-2 te voorkomen door de enige ander kans die SIOL wist te creëeren onder de lat uit te halen. Achteraf was de overwinning meer dan terecht, maar had Juliana het zichzelf veel makkelijker kunnen te maken door de 3-0 te scoren.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - SIOL 2-1 (2-0)
Scheidsrechter: Bos (Meerlo)
Toeschouwers: 120

Doelpunten:
3' 1-0: Julien Cuppen
8' 2-0: Vince van Reijmersdal
66' 2-1: Dani van Dreumel

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Julien Cuppen, Guus Bastiaans, Rens van den Hoven, Nicky van den Broek (80' Ruud Relou), Jord Thijssen, Justin Jacops, Max Hermanussen (38' Jelle Staal), Andy Veld, Vince van Reijmersdal, Stan Peters (80' Boyd Heijnemans)

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.