Wedstrijdverslagen

Juliana komt tekort tegen nieuwe koploper 4H

Op een prima bespeelbaar veld moest Juliana aantreden tegen de, toen nog, nummer twee van de competitie, Festilent uit Zeeland.

De eerste helft was Juliana niet echt opgewassen tegen het iets beter spelende Festilent. Dat resulteerde in een voorsprong voor Festilent van 0-2 bij de rust door goals van Bram Geurts en Jelle van de Heuvel. Het spelbeeld na de rust werd voor een periode geregisseerd door Juliana, wat resulteerde in een gelijke stand door twee goals van de centrumspits Andy Veld, die tekende voor zowel de 1-2 als de 2-2. Daarna domineerden de mannen van Festilent weer en ook werden ze scherper in de afwerking; door twee goals van hen (Pepijn Schonenberg en Jasper van de Berg) werd de eindstand bepaald op 2-4. Door verrassende uitslagen van de koploper en de naaste belagers van Festilent zijn ze, na deze overwinning, koploper in 4H. Volgende week speelt Juliana in en tegen Gassel, die 3 plaatsen lager staan in de competitie (10e).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.