jubileumtoernooi

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert Juliana ter ere van haar 100 jarig jubileum een familietoernooi 7 tegen 7.

bbq

Grote jubileum barbecue met aansluitend Snollebollekes.

Het aanstaande jubileum weekend zal op vrijdag afgetrapt worden met een wedstrijd met Juliana All Stars. Om te bepalen wie deze All Stars zijn wordt u gevraagd naar uw mening. U kunt in de komende weken aangeven wie volgens u in aanmerking komen voor een plaatsje in het Team van de Eeuw, en nu zijn de aanvallers aan de beurt, u kunt t/m 20 april uw stem uitbrengen!

Op 1 augustus 2019 bestaat R.K.S.V. JULIANA uit Mill precies 100 jaar en dat is reden voor een 'bescheiden, maar spectaculair feestje'. Achter de schermen is een speciale jubileumcommissie de afgelopen tijd druk bezig geweest met het samenstellen van een gevarieerd programma. Gezien de vakantieperiode is gekozen voor het laatste weekend van augustus. Op vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 wordt het 100-jarig jubileum gevierd op het sportpark Juliana in Mill.

Tourspel

Nee het is nog niet zo ver.... de Tour is dit jaar niet eerder dan normaal. Wel is de organisatie van het Juliana Tourspel in gevaar .....

gastheer gastvrouw

Langere tijd merken we bij onze vereniging dat het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te krijgen voor bepaalde taken. Er ontstaan daardoor diverse knelpunten voor onze leden als het niet lukt bepaalde functies niet of niet goed te kunnen invullen.

Twee weken geleden hebben wij op onze website en in regionale bladen een oproep gedaan voor een nieuwe trainer/coach van ons JO19-1 team.

Michiel Jans heeft te kennen gegeven zich aan het einde van het seizoen te kunnen verbeteren en daarom zijn contract bij Juliana te beeindigen.

quizwinnaar2018

Op donderdag 20 december 2018 kroonde het koppel Eugene van Eenbergen + Arno van den Heuvel zich tot winnaars van de dertiende editie van de Juliana Mill Voetbalquiz. Zij wonnen daarmee twee wedstrijdkaarten voor de Bundesliga-topper Bayer Leverkusen – Borussia Mönchengladbach. Een dag na de Voetbalquiz werd bekend dat Peter Bosz die wedstrijd zijn debuut zal maken als hoofdtrainer van Bayer Leverkusen.

ALV2018

Maandag 22 oktober 2018 vond de jaarlijkse algemene leden vergadering plaats in de kantine van Juliana Mill. Op de foto de gehuldigden met voorzitter Tom Heerbaart.

Subcategorieën

Juliana feliciteert